Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. OSCAR - Sdružení dovozců obytných vozidel veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá OSCAR - Sdružení dovozců obytných vozidel s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Tisknout


RSSRSS

Novinky

06. 04. 2017

Bude již 15. ročník CB 2017

Připravujeme již 15. ročník CB 2017 – přijeďte oslavit toto naše jubileum Již od ukončení loňského, dosud nejúspěšnějšího ročníku mezinárodního veletrhu obytných vozidel CARAVANING Brno, je připravován jubilejní 15. ročník této úspěšné akce. V návaznosti na letošní, konečně novelizovanou pražskou jarní výstavu obytných vozidel FOR CARAVAN, společně s pořadateli brněnského veletrhu členové sdružení OSCAR připravují pro návštěvníky opět plný pavilon modelů a typů obytných vozidel a je předpokládán rostoucí zájem o výstavní plochu. V minulém roce byla kapacita výstavní plochy pavilonu „P“ plně využita, proto společně s organizátory je připravována varianta využití dalšího pavilonu pro splnění požadavků vystavovatelů. Tímto bude nabídnuta návštěvníkům možnost shlédnout v dostatečně velkém prostoru novinky na rok 2018 ze sektoru obytných přívěsů a automobilů. Neustále rostoucí meziroční trend prodejů obou těchto kategorií obytných vozidel prokazuje zvyšující se zájem o tato rekreační vozidla.    Vystavovatelé oceňují u návštěvníků odbornější zájem o exponáty, který svědčí o tom, že i v době mobilní a internetové není nic lepšího, než vidět a poznat osobně exponáty. V návaznosti na to bude koncipován i pravidelný a tradiční doprovodný program pro nové i zkušené caravanisty. Pravidelným návštěvníkům nabídne OSCAR na své stránce i možnost získat prémiový vstup bezplatně a tím ocenit jejich zájem. Uprostřed stránky je informační banner s termínem veletrhu, tak si jej zaznamenejte do svého time-manažeru a přijeďte se podívat do Brna. Určitě to nebude ztracený a promarněný čas.

Archiv novinek

Kontaktní údaje

OSCAR - Sdružení dovozců obytných vozidel

Ing. Jan Bízik
Pernerova 168
530 02 Pardubice


+ 420 774 181 771



© 2017, OSCAR - Sdružení dovozců obytných vozidel – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing